Home / Over Events With Friends

Over Events With Friends

Jessica van der Pijl | Events with Friends

Hallo, mijn naam is Jessica van der Pijl

Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je denkt dat je je dag niet hebt. Je voelt je hierdoor on­zeker en net op die dag heb je een belangrijke date. En is er iets frustrerender dan dure make-up te kopen maar niet weten hoe je die moet aanbrengen of dat het je toch niet zo goed staat als je had verwacht?

Make-up moet je schoonheid laten stralen én iets zijn waarover je gezellig met je vrien­din­nen kunt praten, ideeën en tips uitwisselen. Daarom heb ik in 2012 Events with Friends opgericht.

Events with Friends biedt je persoonlijke visagie en make-up events. Ik wil niet alleen dat je bij ons mooi en ontspannen de deur uit gaat, maar ook dat je zelf weet welke make-up het beste bij jou past en hoe je deze het beste kunt aanbrengen.

Via deze site geven we je een idee wat er allemaal bij Events with Friends mogelijk is. Mocht je vragen hebben, een toelichting willen of een make-up event willen organiseren voor je vriendinnen of collega’s, bel me dan op 06 120 400 15  of stuur een mail naar jessica@eventswithfriends.nl

Jessica van der Pijl heeft de afgelopen 10 jaar gewerkt voor vele topmerken in de cos­me­tica­branche. Ze is onder andere verantwoordelijk geweest voor de visagie en verkoop van diverse make-up merken, het aan­brengen, onder­hou­den en trainen van relaties en verkoop­teams in het topsegment.

Jessica ontwikkelt en geeft regelmatig trainingen en volgt en stelt make-up trends samen. Ze kan je opti­maal adviseren over stijlen, gezichtsvormen, aan­breng­technie­ken, materialen, trends en merken.

Events with Friends zoekt

EVENTS WITH FRIENDS ZOEKT

WENKBRAUW SPECIALISTEN

 • Tijdens ons kantoorfeest op 28 juni 2013 heeft Events With Friends een grote rol gespeeld door een geweldige workshop te verzorgen voor de vrouwelijke collega’s van ons advocatenkantoor.

  Meri Leenen - Nasole CCM RCP Credit Manager Van Diepen van der Kroef advocaten
 • Ik ben heel blij met mijn nieuwe producten met name mijn foundation. Mijn huid ziet er zoveel mooier uit en eigenlijk komt de rest van de make up daardoor ook beter tot z'n recht. Het heeft ervoor gezorgd dat ik me veel zekerder en vrouwelijker voel. Alleen maar goede make up is natuurlijk niet voldoende. De juiste adviezen van Jessica en haar team zorgen ervoor dat je ook precies weet hoe je deze mooie make up kunt aanbrengen

  Katia Nasole-Bayar
 • De samenwerking met Events with friends was heel professioneel en toch in een heel ongedwongen sfeer. We hebben een Event gekregen dat helemaal op maat was van Weight Watchers.

  Thera Voets, Weight Watchers
 • Ik kan me geen betere producten wensen!! En vooral zeer tevreden over de goede adviezen, en geweldige workshops!!! Dankzij Jessica voel ik me op en top vrouw en krijg ik hele leuke reacties hoe mooi mijn make up zit!! Dank jullie wel.

  Tamara Nasole
 • Enorm bedankt voor jullie super Event. De meiden waren zeer te spreken over de handige tips en het resultaat. Het leuke is dat ik heb gemerkt dat een paar van de meiden er ook daadwerkelijk beter uitzien kwa make up en wat zelfverzekerder zijn.

  Claudia Swart , Café Swart Zaandam – Café Juffer Zaandam
 • Ik krijg complimenten dat mijn huid er zo goed uit ziet sinds ik jullie producten gebruik. Volgens mij heb je dan de juiste foundation te pakken. Mede dankzij jullie make-up adviezen en prachtige producten voel ik mezelf echt een mooiere vrouw;)

  Diana van Dijk