Op zaterdagmiddag 16 maart geeft ingenieur de Jong een lezing bij mij: ‘Baas over eigen gezondheid.’ Dit past perfect bij alles waar wij ons mee bezighouden. Super interessant! Ik ben zelf bij zo’n lezing van hem geweest en vind het fijn dat ik de kennis die hij heeft kan aanbieden aan een selecte groep.

Ik dacht meteen dat jij het ook mogelijk interessant zou vinden. Hij vraagt €25,- voor een lezing van drie uur. Je kunt die middag ook meteen producten bij hem kopen, als je dat wilt (alles cash, want hij is van de nieuwe wereld). Dat heb ik toen ook gedaan, zoals zeoliet, borax, magnesium, enz. Het beste heeft hij en heel voordelig. Je weet dan ook zeker dat je het echte zuivere spul hebt.

Ik organiseer dit voor een selecte groep. Ik verdien er niets aan, het is alleen kostendekkend, puur om onszelf te ontwikkelen en je te laten verbazen over hoe goedkope middelen die in de natuur te vinden zijn, je kunnen helpen ontgiften en genezen wanneer dat nodig is. Hij stuurt achteraf ook alle recepten. Ik vond het heel waardevol. Sommige dingen pas ik nu ook toe, niet alles. Want hé, we willen ook gewoon genieten. Maar het is goed om jezelf te verrijken met informatie die bij ons wordt weggehouden omdat het te goed werkt. Je weet nooit wanneer het toch van pas kan komen

In de lezing “Baas over eigen Gezondheid” staat centraal:
CDS, waterstofperoxide, zeoliet, Boor (Borax), magnesium / magnesium­olie, jodium, DMSO/MSM en natriumbicarbonaat komen aan de orde, zo ook voeding. Tot slot vertel ik nog wat over drinkwaterkwaliteit. Ik laat iedereen zien hoe men CDS, Boorstam­vloeistof, magnesiumolie en bv DMSO-oogdruppels zelf kan maken.
Er is veel ruimte voor vragen, want de lezing is in ongeveer anderhalf uur klaar. De ervaring leert echter dat, met alle vragen, het meestal 3 uren duurt. Ik breng alles voor iedereen mee, zoals starterskits en hulpstoffen, zodat je eventueel direct zelf aan de slag kunt. Tijdens de pauze is er een verkoopmoment en na de lezing nogmaals. Het is handig dat een ieder voldoende contant geld mee brengt. Ik werk onder de radar.
Je hoeft niet (direct) te beslissen, maar een nabestelling maakt het duurder. Na de lezing ontvangt iedereen uitgebreide informatie per email.

Datum: 16 maart 2024
Tijd: 13.30 - 16.30 (inloop vanaf 13.00)
Adres: Business Center BedrijvigeBij – De Juliana, Nicolaes Maesstraat 2 (Unit 221b) 1506 LB Zaandam
Investering: 25 euro (contant) inclusief drankjes en hapjes

Let op! De lezing is volgeboekt bij 20 aanmeldingen, het is dus verstandig op tijd te reserveren om je plaats zeker te stellen. Aanmelden kan je via het webformulier.
Bezoekadres

Business Center BedrijvigeBij
De Juliana

Nicolaes Maesstraat 2
Unit 221b

1506 LB Zaandam