EEN METAMORFOSE STAP-VOOR-STAP 1.Prepare 2.Smokey 3.Colour Power 4.Finishing Touch VisagieJessica van der Pijl - Events with Friends LOOK ALESSIA EEN METAMORFOSE STAP-VOOR-STAP 1.Prepare 2.Smokey 3.Colour Power 4.Finishing Touch VisagieJessica van der Pijl - Events with Friends LOOK ALESSIA
Home / Look Alessia

Look Alessia

Een oogmake-up met een bijzonder accent!

Bij deze look laten we je zien wat voor een prachtig resultaat je kunt creëren met kleur pigmenten (losse eyeshadow poeders). In de professionele wereld wordt dit ook wel ‘Colour Pigments’ genoemd.

Stap 1. Prepare

Werk je wenkbrauwen bij met een wenkbrauw poeder. Breng voor een extra accent onder de wenkbrauwen een lijn aan met het Conceal Potlood. Breng iets meer aan daar waar je wenk­brauwen iets omhoog gaan. Gebruik hierna de Eye Primer en maak hier­mee je eyeshadow longlasting!

Tip: laat je wenkbrauwen eens bijwerken door één van onze wenkbrauw specia­lis­ten tijdens onze BrowBar dagen. Je wilt nooit meer anders.

Stap 2. Smokey

Breng een dikke eyeliner boven het oog aan met de Creamy Kohl Black. Vervaag deze naar boven tot de arcadeboog met een vervaag penseel. Laat het ook vervagen van buiten naar binnen, zodat je aan de buitenzijde van het oog meer zwart ziet zitten dan aan de binnenzijde (Smokey). Om uitlopen van het potlood te voorkomen breng je hier een donkere eyeshadow over aan.

Stap 3. Colour Power

Breng nu op het midden van het bewegende ooglid de Colour Pigment Copper aan. Maak het penseel eerst wat vochtig, hierdoor wordt de losse eyeshadow een vaste crèmige substantie die makkelijk is aan te brengen. Werk vanuit het dekseltje.

Stap 4. Finishing Touch

Breng aan de onderkant van het oog ook de Creamy Kohl Black aan, van buiten tot net over de helft van het oog. Vervaag het potlood uit van buiten naar binnen met een hiervoor geschikt penseel.

Bij grote ogen, zoals bij Alessia, is het mooi om dit ook aan de binnenkant van het ooglid aan te brengen (het natte deel). Bij kleinere ogen breng je het alleen direct onder de wimperrand aan.

Smokey Eye’s zijn pas echt af met een goede laag mascara, de 4D mascara is hiervoor perfect geschikt!

Tip: verras jezelf of je vriendin met deze look. Hier kan je de look Alessia aanvragen. Bellen kan natuurlijk ook: 06 120 400 15.

Extra producten en Tips

Voor een prachtig extra zomers effect breng je de Shimmer Effect Bonze aan op de jukbeenderen.

Deze look is pas helemaal af met de prachtige zacht roze lipstick nr. 35