EEN METAMORFOSE STAP-VOOR-STAP 1.Basis 2.Blush 3.Wenkbrauwen 4.Ogen 5.Lippen VisagieJessica van der Pijl - Events with Friends LOOK ANOUK EEN METAMORFOSE STAP-VOOR-STAP 1.Basis 2.Blush 3.Wenkbrauwen 4.Ogen 5.Lippen VisagieJessica van der Pijl - Events with Friends LOOK ANOUK
Home / Look Anouk

Look Anouk

De stappen - Look Anouk

Bij deze metamorfose is Youngblood Mineral Make-up gebruikt. Deze minerale make-up is van hoge en professionele kwaliteit. Je hebt altijd een fris, feilloos en stralend resultaat met een natuurlijke glans en dit zonder make-up effect! Het werkt huid verbeterend en is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de extreem gevoelige. Je weet niet wat je ziet en voor je huid is het een cadeautje!

Anouk look - 1. basis Events with Friends

STAP 1. DE BASIS

Voor een goede voorbereiding breng je eerst de Mineral Primer aan. Deze primer zorgt direct voor een liftend ef­fect! De Primer beschermt de huid, maakt poriën en lijn­tjes minder zichtbaar én zorgt ervoor dat je founda­tion nog beter blijft zitten. Je huid ziet er meteen glad en e­gaal uit.

De foundation die we bij Anouk aanbrengen is de Natural Mineral Foundation, een top product. Deze foundation werkt als een concealer, foundation en poe­der ineen. Naturel Mineral Foundation is verkrijg­baar in 16 verschillende tinten.


Wil je weten welke foundation en kleur het beste voor jouw huid geschikt is? Maak dan een afspraak bij ons. Bel 06 120 400 15 of mail jessica@eventswithfriends.nl.


STAP 2. BLUSH

Om je jukbeenderen mooi uit te laten komen breng je de Mineral Radiance aan in de kleur ‘Sundance’. Deze combi­natie bevat 4 kleuren, die je kunt mixen maar ook apart van elkaar kunt gebruiken. Om voor een schaduw effect te zorgen  breng je de donkerste tint onder je jukbeen aan. Op je jukbeen zelf vervolgens de midden tint (van de buitenste drie kleuren) aan en de lichtste kleur daar weer boven. Dus eerst schaduw, dan kleur en dan highlighter, van onder naar boven. Een mooiere blush kun je niet creëren. Een absolute must have en daarom is Mineral Radiance een Essential!

Wil je extra uitpakken? Breng dan boven je juk­been langs

je oog, in de richting van je wenkbrauw de Luminous Cream Blush in de kleur ‘Champagne Life’ aan. Luminous Cream Blush is door de bijzondere kwaliteit ook in ons Essential assortiment opgenomen.

STAP 3. WENKBRAUWEN

Werk je wenkbrauwen bij met wenkbrauw poeder. Voor deze look is wenkbrauw kit Brow Artist Dark gebruikt. Op de foto zie je wat voor een verschil dat maakt.

STAP 4. OGEN

Om een prachtige en open oogopslag te creëren gebruik je Eyeshadow Quad Timeless, een Essential! Door de kleuren en de combinatie van kleuren worden zelfs kleine ogen vergroot of krijgen zwaardere oogleden een ooglift.

De donkerste kleur in het palet (Haze) breng je aan de buitenzijde van het oog aan. Vervaag deze iets richting het middelste deel van je oog. De kleur ‘Coco’ breng je

aan in de arcadeboog. Werk altijd van buiten naar binnen en niet te ver naar buiten, want dan verzwaar je je oog.

Hierna breng je in het midden de kleur ‘Desert’ aan. Deze kleur heeft een prachtige glans. Ga niet te ver omhoog, in de arcadeboog zit al de Coco, blijf daaronder voor het mooiste resultaat. Werk deze uit tot de binnenste oog­hoeken.

Onder de wenkbrauwen breng je de lichtste kleur (Doe) aan. Met deze kleur komt alles samen en geef je je wenk­brauwen een extra lift! Een extra intense oog­opslag creëer je door een strakke zwarte eyeliner aan te brengen. Dit is bij Anouk ook te zien.

Onder je oog breng je met een zwart potlood een lijn aan, tot net iets over het midden. Hier overheen breng je weer een beetje Haze aan. Voor een extra zacht effect breng je vanaf het midden tot je binnenste ooghoeken weer de kleur ‘Desert’ aan. Hierna de mascara en je ogen stralen!

Look Anouk | Events with Friends

STAP 5. LIPPEN

Met de prachtige lipgloss in de kleur ‘Devotion’ maak je deze look helemaal compleet. Wil je deze kleur iets in­tenser maken bijvoorbeeld voor een avond look, breng er dan een lip­potlood onder aan met een rode onder­toon.