STUUR ONS EEN FOTO VAN WIE JIJ WILT VERRASSEN EN WIJ STELLEN VOOR HAAR HET MOOISTE MAKE-UP CADEAU SAMEN

Make-up is iets heel persoonlijks en daarom is het cadeau geven hiervan vaak lastig. Bij Events with Friends helpen wij je graag met de keuze hiervan. Het enige wat wij nodig hebben is een foto van degene die jij wilt verrassen en het bedrag dat jij wilt besteden (dit kan vanaf €25,-)

Afhankelijk van dit bedrag kiezen we voor haar een of meerdere make-up artikelen die door ons feestelijk worden in­gepakt. Mocht het cadeau onverhoopt niet bevallen, dan kan dit altijd worden geruild en ontvangt degene waarvoor jij het cadeau had gekocht van ons gratis make-up advies.

Laat Events with Friends je make-up cadeau samenstellen

Wat voor iemand de juiste make-up is, wordt bepaald door vele factoren; kleur- en huidtype bijvoorbeeld. Laat niets aan het toeval over en laat Events with Friends een make-up cadeau voor je samenstellen.

Stuur ons een foto van degene die jij wilt verrassen met het formulier hiernaast. Geef het bedrag aan dat jij wilt besteden (vanaf €25,-) en wanneer je cadeau klaar moet zijn. We sturen je een bevestiging met een link om je bestelling te beves­ti­gen en te betalen.

Als het cadeau klaar is, kan je dit bij ons ophalen. Wil je dat we het cadeau naar je opsturen? Houd er dan rekening mee dat wij €7,50 voor de verzendkosten in rekening brengen.

make-up cadeau | Events with Friends

Het mooiste cadeau om haar te geven is een make-up cadeau

logo-Events-with-Friends

 

 

 

Adres:
Nicolaes Maesstraat 2
Unit 221b

1506 LB Zaandam