WAT ZEGGEN ANDEREN OVER DE BROW BAR VAN EVENTS WITH FRIENDS?

De 1e keer dat ik naar de Brow Bar ging, wist ik niet wat me te wachten stond. Maar geweldig! Ik moest mijn wenkbrauwen laten groeien, dus eerst bijgewerkt met poeder. Maar na 3 keer zó mooi geworden! Ik ben super tevreden. En de meiden zijn zó aardig en lief. Ik ben vaste klant geworden.

Sandra van Berkel


Super leuke meiden en Top producten! Altijd gezellig om je wenkbrauwen weer te komen doen.

Voor mijn trouwdag m’n make up laten doen door Jessica. Het heeft er gewoon de hele dag én avond opgezeten! En het was zó mooi! Echt een aanrader dus. Ook voor gewoon een feestje of als je je een keer extra mooi wilt voelen.

Kirsten Klomp
Brow Bar | Zaandam | Events with Friends
Brow Bar | Zaandam | Events with Friends

Fantastisch!! Ik wil nooit meer zonder jullie ! Van lelijke, ongelijke wenkbrauwen naar de mooiste die bijna nep lijken van perfectheid! Jullie zijn geweldig!

Hanneke Lenaerts

Heerlijk even een luxe momentje voor jezelf. Altijd een hartelijk ontvangst en even verwend worden met een drankje en iets lekkers….Én de deur uit met mooie wenkbrauwen! En dan alvast weer uitkijken naar de volgende keer!

Cynthia Dragstra

Eigenlijk een vergeten plekje op mijn gezicht; de wenkbrauwen. Nooit wat aan gedaan. Maar eindelijk de stap gezet en gewoon doen!

Ik kwam voor het eerst bij Events with Friends, geholpen door Marijke. Zó tevreden. Hoefde niks te zeggen. Ze keek naar mijn gezicht en ging haar gang. Ik was zo blij en tevreden met het eindresultaat! Nu nooit meer zonder!! Wenkbrauwen zijn ook je visiteplaatje van je gezicht. Zó belangrijk.

Bedankt Jessica, voor de altijd zo vriendelijke en gezellige ontvangst met een lekker kopje thee en een lekker koekje. Niks is te veel.

Debbie Meyering

Ik was al bekend met Events with Friends. Jessica heeft mij volledig enthousiast gekregen over de mooie producten en vooral het aanbrengen daarvan. Ik kan met recht zeggen dat ik mij een veel mooiere vrouw ben gaan voelen!

De BrowBar is een hele fijne aanvulling hierop. Dat is toch een heel belangrijk onderdeel van je gezicht. Marijke is ontzettend professioneel en buiten dit alles is het altijd een feestje bij deze dames. Je wordt compleet in de watten gelegd en gaat altijd met een grote glimlach de deur uit.

Bedankt ladies!!

Diana van Dijk

Mijn wenkbrauwen worden zeer professioneel behandeld waardoor je ogen veel sprekender worden. Super bedankt!

Rinske Hoopman

Zo ontzettend blij als ik hier geweest ben. Weer prachtige wenkbrauwen waar ik de eerste maand niets meer aan hoeft te doen. En de service en het warme welkom elke keer, gewoon top! Super team en ook geweldig voor andere tips, workshops. Alles voor je mooie zelf!

Diana van Cadsand

Aftellen!! Kan niet wachten weer fijn nieuwe Brows van Marijke. En even gezellig zitten bij Jessica natuurlijk. En met een tasje top-producten van Make Up Studio tevreden naar huis. Bedankt weer!

Kim Gefken
Brow Bar | Zaandam | Events with Friends